Wet Leg

Wat een goed idee: je bent twee jonge Britse vrouwen van het eiland Wight, je hebt een klik, je bent allebei prettig gestoord en hebt een perfect gevoel voor spitsvondige teksten, je denkt allebei dat je misschien wel een beetje gitaar kunt spelen en een beetje zingen en je begint samen een indiebandje, dat je de onwaarschijnlijke naam Nat Been (in de Nederlandse vertaling klinkt ie nóg onwaarschijnlijker) geeft. Je brengt een paar singles uit die het alternatieve muziekwereldje versteld doen staan en komt dan met een retegoed debuutalbum, dat in de beste ‘retegoeie-debuutalbum-traditie’ titelloos is.

Ik zag onlangs dat er nog kaarten waren voor een concert in Paradiso in november (!) Zonder te aarzelen aangeschaft, uiteraard.

Nou ja, genoeg geluld. Luister en kijk zelf maar even.

2 gedachten over “Wet Leg

  1. Nou, zo te horen heb je er zeker wel verstand van! Overigens denk ik dat deze dames van de muziekstromingen die in de jaren ’70 zijn ontstaan nog het meest te danken hebben aan de punkbeweging. Leuk dat je even reageerde!

    Like

  2. De dames hebben flink werk gemaakt van de clips , leuk gedaan, dát wel. Heel moderne zang die het midden houdt tussen declameren en rappen klinkt best aardig in het genre dat is zeker waar. Maar ja, ik ben toch een beetje ( veel) blijven hagen in de muziek soorten die in de jaren 60 en 70 allemaal opkwamen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s