De suikerknop

Bloggen is ontzettend leuk, maar er is één ding dat ik er niet zo leuk aan vind. Het is het knopje waar mijn muiscursor als het ware naar toe gezogen wordt. Dit knopje is als de suiker in het snoep, het vet in de hamburger, de heroïne in de ehhh… heroïne, kortom, het is het meest verslavende knopje van alle verslavende knopjes in mijn browser. Het knopje ziet er zo uit:

Komt u dit knopje tegen, kijk dan goed uit! Laat u zich niet ompraten om er toch op te klikken, loop gerust nog een blokje om, ga zeker in niet op avances van dit knopje om er een langdurige relatie mee te beginnen, negeer dit knopje gewoon en laat het links liggen. Er was niks mis met uw leven vóór uw kennismaking met dit knopje en er is geen enkele reden om aan te nemen dat uw leven erna beter zal zijn. Amen.

2 gedachten over “De suikerknop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s