Playlistje: Quarantaine door je car-antenne 1

Om mijn verzoening met het medium Spotify te bezegelen heb ik voor jullie een zogeheten quarantaine-playlist gemaakt. Heel ambitieus met een ‘1’ erachter, zodat ik de mogelijkheid voor vervolgdelen openhoud. Ik heb geprobeerd om er zoveel mogelijk nieuwe muziek in te verwerken. Veel luisterplezier!

 

 

3 gedachten over “Playlistje: Quarantaine door je car-antenne 1

  1. Nou ja, als er ook nieuwe muziek in mag en als het gaat om een quarantaine playlist dan mag die van Gerry Holland niet ontbreken toch? “We zijn er nu wel klaar mee”. De live premiere is inmiddels nog een keer uitgesteld, nu naar 9 mei. Maar goed, het is Nederlandstalig, past misschien niet in je lijstje en nee, ik ben niet helemaal objectief. Vrolijke groet!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s