Blog-uitdaging nummer zoveel

Ik ga maar weer eens een blog-uitdaging aan: de komende week iedere dag een kort dagboekstukje.

Nu maar eens over vandaag, zondag 24 maart 2019.

Gisteren naar de dierentuin geweest met vrouw, zoon, zwager, diens partner en hun dochtertje (1 jr.). Was een leuke dag. Lunchen bij het pannenkoekenhuis bleek een brug te ver voor zoonlief (3,5). Hij heeft de hele weg naar huis gehuild en gekrijst omdat we besloten om de pannenkoeken te skippen (op basis van zijn gedrag).

Verder dit weekend heel, heel veel stukken over Forum voor Democratie en Thierry Baudet gelezen. Dat is smullen, maar op een verontrustende manier. Morgen meer. Welterusten alvast en gecondoleerd met de start van de nieuwe werkweek morgenochtend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s