Merelmaaltijd

Misschien komt het doordat ik de prikneuzen eronder de hele zomer lang een extra scheutje water gaf ’s avonds, of misschien komt het gewoon door het feit dat dit een ijzersterke struik is. Het lijkt er in elk geval op dat deze bessenstruik de droogte tijdens de afgelopen zomer prima doorstaan heeft. Of is er toch iets van slijtage te zien bij de besjes die bovenop een beetje grauw uitgeslagen zijn? Hoe dan ook, het kan niet lang meer duren voordat het voor ons huis weer een komen en gaan zal zijn van merels. Altijd leuk om een extra reden te hebben om aan de voorkant van het huis naar buiten te kijken. Eet smakelijk!

3 gedachten over “Merelmaaltijd

  1. Wat een mooie vuurdoorn! Het leuke van deze zomer is dat je nu ontdekt welke planten en struiken goed tegen de warmte en droogte kunnen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ja dat zegt mijn vader over zijn buurt ook altijd, maar misschien maakt het uit in wat voor omgeving je woont. Wij hebben nogal veel bos hier in de buurt, dus misschien heb je dan sowieso wat meer merels en zijn er ook wat meer die de ziekte-uitbraak hebben overleefd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s