De Laatste IJsschots Podcast 2 (4 april 2018)

Vanaf vandaag kun je onbeperkt luisteren naar de tweede aflevering van de enige echte Laatste IJsschots Podcast.

Het is nog steeds wat het is (het lijkt me leuk om op termijn meer zelfgemaakte jingles, liedjes, gedichten, toneelstukjes etc. met jullie te delen, maar daar moet je maar net de tijd voor vinden), d.w.z. een hobbyist die wat bij elkaar gescharrelde, actuele hippe plaatjes aan elkaar lult, maar daar hoor ik tot nu toe niemand over klagen. Sterker nog, afgezien van mijn vrouw, die het stiekem aan mijn zwager heeft laten horen (grrrr!!), heb ik er überhaupt nog niemand over gehoord.

Moet je je als podcaster trouwens ook nog bij andere sites aansluiten, zoals Mixcloud  o.i.d., of is het wel even genoeg om het op WordPress te doen? Wie o wie heeft hier meer ervaring mee en kennis over en is bereid mij bij te scholen?

De playlist van de uitzending is als volgt:

  1. Light Vibes – Kiss it Goodnight
  2. No Age – Send Me
  3. Peer – You Can Count On Me To Let You Down (ontdekt via WordPress!)
  4. Sunflower Bean – Twentytwo
  5. Fake Billy & The False Prophets – Cocaine Supernova