Daar zijn we dan!

Ha, wat leuk dat je er bent! We gaan van start met dit supergave nieuwe weblog: De Laatste IJsschots. Het einde der tijden is namelijk nabij, en daar is geen beter symbool voor te bedenken dan een eenzame klomp ijs ergens op de noordpool.

Sorry, Trump, sorry Baudet, wij denken wel degelijk dat we als mensheid voor de allergrootste uitdaging ever staan: het redden van de aarde. En om meteen tegenwicht te bieden aan al die mensen die tegen beter weten in doorgaan met waar we al zo lang mee bezig zijn (lees: geld en spullen verzamelen) is dit weblog ook een symbolische vrijhaven voor hen die geloven dat er nog iets te winnen valt.

Neem plaats op onze schots, en geniet mee van al dat moois wat er in de wereld te vinden is aan muziek, literatuur, poëzie, film en theater. En oh ja, en passant halen wij onze neus er toch maar niet voor op om ook die allesoverheersende media – de waan van alledag – mee te nemen in onze publicaties.

2 gedachten over “Daar zijn we dan!

Reacties zijn gesloten.